Het Vechtdal te Overijssel

Van natuur tot avontuur!
De omgeving van de Pallegarste is heel veelzijdig. De camping ligt midden in de landelijke omgeving van het Vechtdal te Overijssel, waar open velden en bossen elkaar afwisselen. Al tijdens de reis hiernaartoe merk je: je laat de drukte van het dagelijkse leven achter je. Een prima omgeving om te wandelen of te fietsen. Bij de receptie hebben we diverse routes voor je.

_DSC3644-2_174

Genoeg uitgerust en zin in wat actie? Ook dát is in de omgeving te vinden. Gezellige terrasjes en winkels vind je in Ommen en Hardenberg. Beide stadjes zijn goed bereikbaar met de fiets én met de trein; het station is op loopafstand van de camping.

Of wat dacht je van een dagje dierentuin in Emmen of Nordhorn (Duitsland)? Mag het ietsje wilder? Dan raden we je Avonturenpark Hellendoorn, Ponypark Slagharen, Plopsaland of Speelstad Oranje aan. Alle parken zijn binnen een half uurtje met de auto te bereiken.

Terug naar de natuur en cultuur? Dat kan! De tuinen van Mien Ruys of Ada Hofman, het Veenmuseum of het Tinnenbeeldenmuseum zijn niet ver.

En hou je van vissen? Camping de Pallegarste heeft een eigen visvijver, beroemd om z’n karpers. Verder zijn het Overijssels Kanaal en de Vecht op loopafstand.

_DSC2530-3_490

 

Achtergrond:

play
fullscreen